Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Vierjarig meisje zingt Jesus at the center
16 augustus 2018

CUTENESS OVERLOAD: 4-jarig meisje zingt solo in kerk

Oh, wat een dropje! De vierjarige Hayley Jones zingt de sterretjes van de hemel op het podium van de House of Bread Church in Californië. Heupwiegend in een prinsessenjurk brengt ze het lied 'Jesus at the center' ten gehore. TE SCHATTIG!

Jesus at the center of it all
Jesus at the center of it all
From beginning to the end
It will always be, it's always been You, Jesus
Jesus

Vergeet niet door te kijken tot het einde! Hayley krijgt als dank een kus op haar hand van een meneer. Haar reactie? On-be-taal-baar!

Lees meer

Volg ons