30 juli 2018

Zo vind je OVERAL Wi-Fi

Jouw eerste levensbehoefte op vakantie is water en Wi-Fi. BEAM helpt je altijd al met levend water, dus hier wat tips om Wi-Fi te vinden. Love you!

1. Be a hacker

Vergeten om het Wi-Fi wachtwoord te vragen aan de ouders van je oppasadresje? Balen. Oplossing: Zoek de router. Dat is het kastje dat de Wi-Fi uitzendt. Achterop staat de naam van het netwerk én het wachtwoord! Score.

2. Persoonlijke hotspots

Er zijn mensen mét geld die gewoon onbeperkt internet hebben via hun telefoon. Die maken regelmatig een hotspot aan om met bijvoorbeeld hun laptop Netflix te kijken in de trein. HIER LIGGEN KANSEN. Deze mensen zijn namelijk lui en hebben vaak super simpele wachtwoorden, bijvoorbeeld gewoon hun voornaam die ook in de netwerknaam staat. Probeer dit sowieso even. Het goede wachtwoord nog niet gevonden? Hier een lijst met meest gebruikte wachtwoorden.

3. Lokaliseren kan je leren

Wi-Fi is er altijd, als je maar op de juiste plaatsen zoekt! Gratis Wi-Fi is sowieso bij McDonalds, Apple Store en Starbucks. Ook bij restaurantjes en caféetjes is vaak Wi-Fi te vinden, vraag dan even om het Wi-Fi wachtwoord of be smart probeer gewoon even de naam van het restaurant / café.

4. Wi-Fi apps

Instabridge (GRATIS: Android en iOS) is een community die Wi-Fi wachtwoorden deelt van algemene netwerken. Het heeft een database van 3 mijoen hotspots. WeFi Pro (GRATIS: Android) heeft een database van meer dan 200 miljoen hotspots. BETER. 

Genoeg Wi-Fi en wel weer behoefte aan (levend) water? Lees in de maand augustus met ons mee in Bijbelboek Mattheüs!

Lees meer

Volg ons