4 juli 2018

WINNEN: BOEKENPAKKET #2

DE ZOMER: tijd voor boeken lezen en muziek luisteren. BEAM heeft de redactie opgeruimd - dit mag in de krant - en geeft 10 zomerpakketten weg. Het tweede pakket bestaat uit 'Uw God is mijn God' - Bijbelverhalen voor meiden, het album 'over leven' van Heleen Koudijs en 'Love Letters' - een handletterwerkboek voor meiden van Mirjam Looij.

Uw God is mijn God - Bijbelverhalen voor meiden

Achterkant van het boek: "Meiden hebben verhalen nodig die hen inspireren - en waar kun je dan beter zoeken dan in de Bijbel zelf? In Uw God is mijn God vertelt Angie Smith veertig bijzondere bijbelverhalen na, over vrouwen als Eva en Esther, Rachab en Rebekka, Martha en Maria. ... De levendige verhalen van Angie Smith en de prachtige illustraties van Breezy Brookshire zullen meiden van 8 jaar en ouder zeker aanspreken!"

Love Letters - handletterwerkboek voor meiden

Achterkant van boek: "Jij bent Gods geliefde dochter, uniek en prachtig gemaakt! In dit boek vind je tien themabladzijden over Gods liefdevolle woorden voor jou. Naast iedere pagina is er ruimte om de handletteropdracht die past bij het thema te letteren."

Over Leven - Heleen Koudijs

Dit album bevat de volgende nummers:

1. Geliefd
2. Overleven
3. Uw liefde
4. Houd mij vast
5. Thuis
6. Uw gezicht
7. Wie U bent
8. Ik heb je lief
9. Bevrijd
10. Wat als ...
11. Afgedankt
12. Samen één

Wil je dit pakket winnen? Volg ons op Instagram (EOBEAM) of abonneer je op onze nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina). Als je dit hebt gedaan, kan je mailen naar [email protected] De mail moet als onderwerpsregel: 'BOEKENPAKKET #2' hebben en een korte motivatie + je adresgegevens bevatten.

Lees meer

Volg ons