Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
30 juli 2018

Politieagenten delen in beslag genomen ballonnen uit aan zieke kinderen

De liefde is de wereld nog niet uit. Nadat de politie gisteren een enorme lading aan ballonnen innam van verkopers zonder vergunning, kwamen ze met een aandoenlijk gebaar.

Wat doet de politie met de verkoopproducten die ze innemen? In dit geval werd het totaal niet verspild. De enorme lading kinderballonnen die de politie gister innam van een stel verkopers, kregen een nieuw thuis: het Sophia Kinderziekenhuis.

Nadat de agenten het hadden overlegd met de Officier van Justitie kregen ze toestemming voor het lieve gebaar. Ruim 100 ballonnen werden aan de kinderen geschonken. Op Twitter schreef wijkagent Ben van Gorcum: ‘Klein gebaar, grote vreugde.’

Lees meer

Volg ons