17 juli 2018

Ongemakkelijke ouders: “Mijn ouders hebben mij de bijnaam ‘poep’ gegeven"

Van die ouders die je op school afzetten in hun badjas of je beschamende babyfoto’s laten zien aan je nieuwe vriendje: we kennen het allemaal. We vroegen de BEAM’ers welke ongemakkelijke, hilarische of irritante momenten zij met hun ouders hebben meegemaakt en dit was het resultaat. Ouders op Instagram? Dat moet je niet willen...

Ouders met telefoons

“Mijn moeder plaatst wel eens foto’s van mij in haar verhaal met daarbij de tekst ‘beauty’ ofzo.”

“Mijn moeder heeft wel eens gereageerd dat ik botoxlippen heb.”

“Mijn vader gebruikt awkward veel hashtags op insta.”

“Mijn moeder appt mijn vrienden en mijn vrienden vinden het leuk op met haar te appen”

Prachtige bijnaam

“Mijn ouders hebben mij de bijnaam ‘poep’ gegeven. Ik ben er wel aan gewend omdat het al van jongs af aan zo is. Toch was het laatst wel ongemakkelijk in een winkel, toen mijn vader door de winkel schreeuwde: “Hé poep! Kom even kijken!”… Toen ik ook daadwerkelijk naar hem toe liep keek iedereen superraar.”

Ondervraging

“Mijn ouders ondervragen jongens altijd als ze voor het eerst bij ons thuis zijn en ze weten dat het meer is dan een vriendschap.”

Mijn vader is een clown

“Ik gaf mijn feestje met vriendinnen. We hadden een fotoshoot, en natuurlijk moesten wel lachend op de foto staan, dus mijn vader deed heel ongemakkelijk een clown na ofzo. We moesten wel lachen maar het zag er niet uit, superbeschamend!”

Lekker dansen

“Mijn moeder doet wel eens beschamende gebaren in de kerk, dan gaat ze staan en rondjes draaien enzo. Maar ik hou wel van haar hoor!.”

 

Welke vraag moeten we absoluut nog een keer aan jullie stellen? DM ons hier wat jij graag wil horen!

Check de andere ongemakkelijke ouder-verhalen hier

Lees meer

Volg ons