17 juli 2018

Jij neemt deze zomer BEAM’s insta-stories over!

Ga jij deze vakantie bruin bakken in Frankrijk, surfen op Aruba, een kerk bouwen in Roemenië of blijf je lekker in het prachtige (en minstens zo warme) Nederland om te chillen of bij een boer te werken? Wat je ook gaat doen, wij willen het weten! En dat niet alleen, wij willen het ook heel graag delen. Deze zomer kom jij met jouw beste vakantiemomenten in onze insta-story!

Hoe werkt het?

Simpel simpel. Heb jij een (deel van je) story die jouw vakantie geweldig samenvat, of gewoon heel vet is? Tag dan @eobeam als je profiel openbaar is. Hou jij je insta-profiel liever lekker privé? Geen probleem! Stuur dan jouw beste foto’s en video’s naar 0683673700. Alle toffe inzendingen delen wij weer in onze story! Uiteraard taggen we jou en krijg jij zo weer meer exposure. See you there! #beamsummerstories

Lees meer

Volg ons