Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
31 juli 2018

HAHA: Bob verrast ouders na hun vakantie met doolhof voor de deur

Terugkomen van vakantie en ontdekken dat je kind er een puinzooi van heeft gemaakt: de nachtmerrie van elke ouder. Bob (23) uit Tilburg vond het wel lachen om z'n ouders te laten schrikken en bouwde met 1.717 kratten een doolhof voor ze.

Zijn ouders hadden een lijstje voor Bob gemaakt, want vorig jaar had hij het hele huis omsingeld met bananendozen toen ze terugkwamen van vakantie. "En zeker geen stomme dingen doen!'', stond onderaan de to-do-list.

In een dag bouwde Bob met vrienden een doolhof voor het huis van zijn ouders, met behulp van 1717 kratjes. Vader Jos wist al snel hoe laat het was toen hij aan kwam rijden: "O nee he?" Bob had ook vuurwerk en muziek geregeld.

Bron: Brabants Dagblad
Beeld: Jack Brekelmans


Heb jij ook ouders die niet kunnen wachten tot je uit huis gaat? Laat het ons vooral weten via DM (EOBEAM) of 0683673700.

Volg ons