6 juli 2018

GRATIS naar concert rapper Andy Mineo in Amsterdam

Andy Mineo is een christelijke rapper uit New York. Dinsdag (10 juli) geeft hij een concert in de Melkweg in Amsterdam. BEAM geeft 3x2 tickets weg. Andy: "In de hiphop-wereld zegt men: Hoe geweldig ben ik? Ik wil zeggen: Hoe geweldig is God!!?"

Eind april verscheen op Spotify nieuwe muziek van Andy: Chapter 1: The Arrow. Een heerlijk album waar Andy rapt over zijn geloof en diepe twijfels. Dit doet hij op een hele eigen en gewaagde manier: de muzikaliteit spat er vanaf. Dit album is een soort therapeutische sessie mét absoluut licht aan het eind van de tunnel.

God is excellent, dus mijn muziek hopelijk ook!

Andy is enthousiast over God en kan niet stoppen met over Hem praten. Hij probeert excellente muziek te maken omdat God ook excellent is. In 2014 had hij een uitgebreid interview met Intervarsity waar hij hier meer over vertelt:

ZO WIN JIJ 2 TICKETS

Ben jij enthousiast en wil jij Andy Mineo dinsdag in actie zien? 
1. Volg EOBEAM op Instagram of schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief
2. Stuur een mail naar beamredactie@eo.nl met als onderwerp: Concert Andy Mineo
3. Leg uit waarom jij de kaartjes verdient
4. Maandagochtend (9 juli) krijgen de winnaars bericht

Check de site van de Melkweg voor praktische informatie.

Lees meer

Volg ons