Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
27 juli 2018

God Only Knows is nieuwe single for KING & COUNTRY

De derde single van het nieuwste album van broers Joel en Luke Smallbone is gepubliceerd! Het nummer zou je bekend voor kunnen komen, want op de EO-Jongerendag 26 mei speelden ze dit nummer voor het eerst live. Nu dus de studioversie, genieten! Het volledige 'Burn the Ships' album verschijnt 5 oktober.

Check hier de LIVE versie op de EOJD '18

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste christelijke muziek? Volg EOBEAM op Spotify!

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons