Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
27 juli 2018

God Only Knows is nieuwe single for KING & COUNTRY

De derde single van het nieuwste album van broers Joel en Luke Smallbone is gepubliceerd! Het nummer zou je bekend voor kunnen komen, want op de EO-Jongerendag 26 mei speelden ze dit nummer voor het eerst live. Nu dus de studioversie, genieten! Het volledige 'Burn the Ships' album verschijnt 5 oktober.

Check hier de LIVE versie op de EOJD '18

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste christelijke muziek? Volg EOBEAM op Spotify!

Volg ons