30 juli 2018

De Lees Matteüs in Augustus Challenge – DOE JE MEE?

Vind jij het ook zo moeilijk om in de zomer met God en de Bijbel bezig te zijn? WIJ OOK. En daarom hebben we iets bedacht. De Lees Matteüs in Augustus Challenge. Dat is precies wat je denkt dat het is: elke dag van augustus een hoofdstuk lezen uit Matteüs. Doe je mee?

Daarom Matteüs

Matteüs is het eerste bijbelboek van het Nieuwe Testament. In het boek lees je bijvoorbeeld de bergrede, waarin Jezus ons oproept om ons licht te laten schijnen (Mattheus 5:14-16) - waar de naam BEAM dus op is gebaseerd! Een mooi boek om een keer helemaal achter elkaar te lezen, vinden wij!

Doe mee

Hoe de challenge werkt? Het is heel simpel. Op 1 augustus lees je het eerste hoofdstuk van Matteüs, op 2 augustus lees je Matteüs 2 en op 3 augustus – je raadt het al – ga je eens goed zitten voor Matteüs 3. Zo gaan we – met elkaar – in de maand augustus het Bijbelboek Matteüs door. Omdat augustus 31 dagen telt en Matteüs maar 28 hoofdstukken, ben je de laatste drie dagen van augustus ‘vrij’. Winning!

Af en toe een reminder krijgen?

Wil je af en toe een reminder + korte overdenking van ons krijgen? Doe dan dit:
Stap 1: Voeg BEAM toe in je contacten: 06-83673700
Stap 2: App ‘INSPIRATIE AAN’ naar BEAM


Heel veel leesplezier!

Lees meer

Volg ons