24 juli 2018

7 redenen waarom Nederland superleuk is

Een strandvakantie op de Bahama’s, bergbeklimmen in Frankrijk of met vrienden een roadtrip door Europa? LAME! Al deze mensen betalen bakken met geld, en dat terwijl Nederland superleuk is van zichzelf. En met dit prachtige weer al helemaal! Mocht iemand je ooit nog vragen waarom je deze zomer in Nederland blijft, kun je altijd één van deze redenen noemen:

1. Strakke wegen

In Nederland hoef je niet bang te zijn dat je met je fiets in een gat beland en over de kop vliegt, of dat je autoband drie keer explodeert op weg naar het strand. De wegen zijn hier nou eenmaal perfect!

2. Lekker compact

Fair enough, wij Nederlanders kunnen nog zeuren over een uurtje rijden, maar vergeleken met andere landen is alles hier superdicht bij elkaar. Wij hoeven niet naar de andere kant van het land te vliegen om onze oma te bezoeken, chill!

3. We zijn heel lang

Behalve ik dan. Maar verder is het best leuk dat wij tot de langsten van de wereld behoren, handig als je naar een concert in China gaat.

4. Money, money, money

We kunnen zo lekker zeiken over geld, maar we zijn wel ont-zet-tend welvarend met z’n allen. We mogen best blij zijn dat we in dit prachtige landje geboren zijn!

5. Plat

Het is natuurlijk superhandig dat we overal naartoe kunnen fietsen, maar als je dat in Duitsland zou moeten doen word je helemaal gek. Wij kunnen tenminste lekker recht toe recht aan fietsen. Geen grote bulten, geen vermoeidheid!

6. Mooie natuur

Lekker wandelen op de hei, op de Veluwe, in de prachtige bossen of wadlopen (vraag me niet waarom). Of gewoon chillen op één van de duizend stranden, superchill toch?

7. Sporters

Wij hebben gewoon fantastische schaatsers, wielrenners en vrouwelijke voetballers. Win win win!

Lees meer

Volg ons