28 juni 2018

WINNEN: BOEKENPAKKET #1

DE ZOMER: tijd voor boeken lezen en muziek luisteren. BEAM heeft de redactie opgeruimd - dit mag in de krant - en geeft 10 zomerpakketten weg. Het eerste pakket bestaat uit het album Favour van Hanne de Vries en het gigantische boek 'Psalmen in beeld'.

Favour

Favour, het album van Hanne de Vries uit 2016, bevat de volgende nummers:

1. Breaking News
2. Favour
3. Great is Your Name
4. Love Revolution
5. Heaven's Love
6. Like You Do
7. Burn Bright In Me
8. Awesome Jesus (Bonus Track)

Inclusief handtekening van Hanne.

Psalmen in Beeld

Marco Boers en Peter van Dijk hebben een boek samengesteld bestaand uit woord en beeld. Op elke pagina staat een citaat van 1 van de 150 Psalmen met een prachtige, passende foto. Een mooi kijkboek dat ook nog eens een aanleiding kan zijn tot goede gesprekken.

Wil je dit pakket winnen? Volg ons op Instagram (EOBEAM) of abonneer je op onze nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina). Als je dit hebt gedaan, kan je mailen naar [email protected] De mail moet als onderwerpsregel: 'BOEKENPAKKET #1' hebben en een korte motivatie + je adresgegevens bevatten.

Lees meer

Volg ons