Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
volwassen op je 24e
7 juni 2018

Wetenschappers: 'Je bent pas volwassen rond je 24e!'

Een groep Australische experts vindt dat de leeftijd waarop je officieel volwassen bent, verhoogd moet worden naar 24 jaar. Dit kwam uit een groot onderzoek naar 'The Age of Adolescence'. De Wereldgezondheidsorganisatie gebruikt nu nog een volwassenheidsgrens van 20 jaar. Maar wetenschappers, onder leiding van hoogleraar Volksgezondheid van de Universiteit van Melbourne, Susan Saywer, zeggen nu dat we steeds langer studeren en op latere leeftijd trouwen en kinderen krijgen. Daarom moet de leeftijdsgrens van volwassenheid ook omhoog. Ha, sorry, 24-minners. Je moet nog even wachten, tot je stoer mag doen.

Lees meer

Volg ons