15 juni 2018

'Nobigdyl' - een bijzonder nederige naam voor een rapper

Dylan Alexander Phillips - voormalig road manager van Derek Minor - is bekend onder de artiesennaam nobigdyl. Een nederige naam voor een rapper. Zijn nieuwste album SOLAR ontvangt lovende kritieken: "This is one of the best rap albums you will hear this year."

Serieuze thema's
Nobigdyl levert prachtig werk met dit afwisselende album. Hij bespreekt serieuze thema's zoals relaties, struggles die in het leven voorbij kunnen komen, weten welke waarde je hebt en wat het doel is van het leven.

Door het hele abum heen hoor je God en Jezus voorbij komen. Vooral aan het eind van het nummer 'Close' vertelt de rapper over Jezus onvoorwaardelijke liefde. Het is een intieme track waar hij eerlijk is over zijn moeilijke momenten.

Meer (christelijke) artiesten ontdekken en up-to-date blijven van nieuwe muziek? JA TOCH?! Volg BEAM op Spotify.

Volg ons