Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down
11 June 2018

KIJKEN: Vet interessante (en grappige) preek 'Single, Not Alone'

Michael Todd is voorganger bij Transformation Church (Tulsa, Oklahoma). Hij preekt (soms op hilarische wijze) over 'single zijn'. "In de Bijbel wordt vaker gepraat over individuen dan stelletjes. Als je single bent, ben je zeker niet minder en ook niet alleen!" Misschien heel anders dan hoe je een preek gewend bent, maar over zijn enthousiasme is niet te klagen! Het kijken waard, tenminste, dat vonden ruim 1 miljoen (!!) andere mensen op YouTube wel.

Weten hoe Bijbelauteur Paulus dacht over singleness? Lees dat HIER.

Volg ons