too good to go voedselverspilling tegengaan
28 juni 2018

In Amsterdam, Utrecht en Rotterdam bestel en red je eten uit de vuilnisbak

Er komen steeds betere initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan. Via de app 'Too Good To Go' kun je voor een klein bedrag eten kopen dat anders weggegooid zou worden. In onder andere Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn er al tientallen winkels, restaurants en hotels die hieraan meewerken. Dat vinden wij tof!

Ieder jaar gooien we 1/3 van al het eten weg. De app Too Good To Go wil voedselverspilling wereldwijd verminderen. Ze bestrijden voedselverspilling door winkels, bakkerijen en restaurants te helpen hun overtollige voedsel via de app te verkopen. Sinds de lancering zijn in Amsterdam al meer dan 2.500 maaltijden besteld. De gebruikers van Too Good To Go hebben wereldwijd samen al meer dan 3,5 miljoen maaltijden gered.

Vind hier de app.

Lees meer

Volg ons