Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
ijsjes verwachtingen
26 juni 2018

HAHAHA: 7 ijsjes die niet voldoen aan de verwachtingen

Heerlijk, de zon schijnt. Tijd voor ijs. Wauw, ze hebben zelfs Tweety-, Dora- en Spongebobijsjes! LEKKER. Twee euro op de toonbank. Plasticje eraf frommelen en daar komt mijn schoonhei... WAT IS DIT?!

1. Tweety heeft er geen zin in

tweety ijs

2. Ziet er Zeemeerminder uit dan op het plaatje

zeemeermin ijs

3. (Sp)ice Girl

spice girls ijs

4. Scoobiedooi sloeg in

Scoobidoo ijs

5. Spongebob Fearpants

spongebob squarepants ijs

6. Gaat ermee Dora

Dora ijs

7. Spongebob Tearpants

spongebob ijs

Lees meer

Volg ons