6 juni 2018

GRATIS naar hardcoreband Underøath

BEAM geeft 5x2 tickets weg voor de hardcoreband Underøath die 16 juni optreedt in de Oude Zaal @ Melkweg, Amsterdam. Ben jij fan? Mail uiterlijk 12 juni je telefoonnummer en waarom jij 2 tickets verdient naar [email protected] Woensdag 13 juni hoor je of je hebt gewonnen of niet.

Over Underøath

De Amerikaanse post-hardcore band Underoath komt terug naar Amsterdam! Deze band wist aan het begin van het nieuwe millennium als geen ander metalcore, persoonlijke teksten en geloof te combineren. Dit resulteerde in lovende recensies, uitverkochte tournees en natuurlijk een trouwe fanschare. Desondanks ging de band in 2013 uit elkaar om in 2015 weer terug te keren in de oorspronkelijke line-up, inclusief Aaron Gillespie!

Er zijn recent ontwikkelingen in de identiteit van de band. Echt christelijk noemen ze zich niet meer. Lees HIER hoe dit precies zit.

Supportact: Employed to serve

(Informatie van Melkweg)

Lees meer

Volg ons