25 juni 2018

As I Lay Dying is terug! En heeft nieuwe videoclip.

De christelijke rockband As I Lay Dying (was ook op Flevo Festival van 2012) heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “My Own Grave“. De band lijkt weer terug te zijn in de line-up zoals we die kennen, met Nick Hipa, Josh Gilbert, Jordan Mancino, Phil Sgrosso én Tim Lambesis. Laatstgenoemde werd in 2014 schuldig bevonden voor het oproepen tot moord van zijn toemalige vrouw Meggan. Hij kreeg zes jaar celstraf, maar kwam op 17 december 2016 vrij, nadat hij zijn geloof heeft teruggevonden.

As I Lay Dying weer bij elkaar

Wie had dat gedacht? As I Lay Dying is terug! Frontman Tim Lambesis werd in 2014 veroordeeld tot zes jaar cel nadat hij bekende dat hij in 2012 iemand wilde inhuren om zijn vrouw te vermoorden. Hij bleek echter tegen een undercoveragent te praten, waarna hij werd aangehouden. Zijn celstraf is ingekort wegens goed gedrag en Lambesis is dus weer op vrije voeten, zolang hij niet weer de fout in gaat. Hij wil nu weer muziek maken. Dat gaat het makkelijkst door zijn oude band weer nieuw leven in te blazen. En zowaar, As I Lay Dying gaat nu verder waar het in 2014 ophield. Gitaristen Phil Sgrosso en Nick Hipa, bassist Josh Gilbert en drummer Jordan Mancino zijn dus ook weer terug. Vandaag brengt de band alvast het nieuwe nummer My Own Grave uit.

De band geeft aan binnenkort een statement uit te brengen om de vele vragen van fans te kunnen beantwoorden.

Lees meer

Volg ons