Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
gastcolumnist worden dat kan bij beam
2 mei 2018

Word jij de nieuwe gastcolumnist van BEAM?! (site en magazine)

Hoezeevende hemel, heb jij altijd al mensen willen inspireren met grappige, ontroerende of schurende verhalen? Ben jij niet bang voor een beetje tegenspraak en reuring? Schön, dan willen we jou als nieuwe gastcolumnist voor BEAM.nl en het magazine! Lees hieronder wat je ervoor moet doen :)

Stuur - voor vrijdag 11 mei - een column (max. 400 woorden) naar [email protected] (onderwerp: Gastcolumnist worden) over één van de volgende drie onderwerpen:
- Vrijgezel
- Man-vrouw
- Vakantie

En vergeet niet een kleine motivatie (inclusief naam, studie, hobby's, werk) mee te sturen over waarom jij BEAM's perfecte gastcolumnist zult zijn :)

Lees meer

Volg ons