Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Royal Adventure Betteld Meer informatie en tickets
7 mei 2018

Royal Adventure op de Betteld | Alle zomervakantieweken 2018

Crash deze zomer neer op christelijke camping de Betteld. Het RA-programma is uniek door de hoogstaande activiteiten, én de diepgang. Doe mee met bizarre spellen, aanbid je Vader tijdens de praise. Heb intieme, persoonlijke gesprekken, én lach je gek met oude en nieuwe vrienden. Dus ben je tussen 12 en 19 jaar? Stort je dan dit jaar op een RA-vakantieweek, en neem je vrienden én tienergroep mee. Bij Royal Adventure ontmoet je Jezus. (ook voor jeugdleiders)

Tickets en meer informatie Royal Adventure op de Betteld

Prijs: varieert
Datum: Alle weken van de zomervakantie
Locatie: De Betteld, Zelhem

Meer informatie en tickets vind je op de site van Royal Adventure - De Betteld.

Lees meer

Volg ons