10 mei 2018

Redacteur Wilke moet blind vertrouwen op Bello

Lopen zonder dat je weet of dit goed gaat. Petrus deed het op het meer van Galilea in Israël, ik doe het bij KNGF Geleidehonden in Amstelveen. Ik ben Wilke, redacteur bij BEAM, en vertrouwen is nooit echt mijn sterkste punt geweest. Ik ben meer van de controle en hou graag mijn ogen open. Sylvana (21) ziet nog 4% en heeft geen keuze: “ik vertrouw op anderen, ik kan niet anders.”

Neem met deze foto's een kijkje achter de schermen:

WAJO MOGEN WE ZO ECHT DE KENNEL IN?

Okkie likt camera

Wilke rijdt cameraman Henk-Jan aan

"Ik ving een vis en hij was ZO groot!"

Wilke verliefd op zwarte labrador Arlan

Fotoshoot Sylvana en Arlan

Wilke schrijft over haar belevenissen in het BEAM Magazine. Ook vertelt Sylvana hier haar verhaal. Krijg je hem deze week niet op de mat? Vraag dan HIER een GRATIS proefexemplaar aan!

Volg ons