4 mei 2018

PRANK: BEAM'ers Van Het Jaar beschuldigd van diefstal

Voor het derde jaar op rij presenteert BEAM: De BEAM Awards! Aan de hand van nominaties vanuit het hele land selecteren wij 3 inspirerende jongeren en zetten we hen in het zonnetje tijdens de EO-Jongerendag. MAAR voordat we dit doen geven we ze de (onaangename) verrassing van hun leven. Marijn, Bas en Jeanne zitten nietsvermoedend bij de receptie van de EO als ze vanuit het niets beschuldigd worden van DIEFSTAL. Hoe reageren ze?

Marijn (20)

Een lachende fotografe die haar studie een jaar op pauze zette om een fotoserie te maken van kinderen met kanker. De foto’s zijn waardevolle herinneringen voor de gezinnen van deze kinderen.

Bas (20)

Muzikant in hart en nieren. Hij startte een drumschool in Den Haag en Rotterdam en probeert daar een positieve invloed te hebben op de jongeren en hen te helpen hun talenten te ontdekken.

Jeanne (23)

Een milieustrijder die er alles aan doet de wereld groener te maken. Ze runt een bakkerij en maakt samen met vluchtelingen taarten van eten dat normaal door boeren en supermarkten wordt weggegooid.

Lees meer

Volg ons