Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
10 mei 2018

Opwekking | 18 t/m 21 mei 2018

Al meer dan 45 jaar organiseert Opwekking de jaarlijkse Pinksterconferentie. In de loop der tijd is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. De conferentie vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Er is voor iedere leeftijdsgroep een programma, voor volwassenen, jongeren, tieners en kinderen.

Meer informatie over Opwekking

Aanwezig zijn op Opwekking is gratis, je betaalt alleen voor het kamperen. 

Prijs: €65,50 voor het weekend
Datum: 18 t/m 21 mei
Locatie: Biddinghuizen, Flevoland

Meer informatie vind je op de site van Opwekking.

 

Lees meer

Volg ons