11 mei 2018

NEW MUSIC: Hanne de Vries en Reyer droppen allebei titelsong nieuw album

Nieuwe muziek op Spotify! We hebben het beste voor je op een rijtje gezet. Wil je op de hoogte blijven van ALLE nieuwe muziek? Volg EOBEAM dan op Spotify!

Not A Fairytale - Hanne de Vries

Hanne de Vries (je kent hem wel van de BEAM Worshipband) is druk bezig met een nieuw album. Vandaag dropt hij de titelsong van zijn gelijknamige album 'Not a Fairytale.' Hij reisde af naar België om de videoclip te schieten in een verlaten kerkgebouw. Wat vind jij?

Hoop In Mij - Reyer

Ook Reyer ken je van de BEAM Worshipband. Het lijkt bijna afgesproken, maar ook hij dropt vandaag de titelsong van zijn gelijknamige album Hoop In Mij met een videoclip. Niet lang geleden nam hij zijn hele nieuwe album live op. Hier zijn ook beelden van gemaakt. Kijk maar:

Volg onze afspeellijsten op Spotify (EOBEAM) voor wekelijks nieuwe christelijke muziek.

Lees meer

Volg ons