opwekking examens examen leren
15 mei 2018

GOED NIEUWS: Opwekking helpt je om examens te leren!

Doe je dit jaar examen, maar wil je ook graag naar Opwekking? Geen nood: tijdens het Pinksterweekend regelt Stichting Opwekking op zaterdag- en zondagmiddag een speciale ruimte (met leraren!) waar je kan studeren voor je examens. "Er is geen excuus meer om niet te komen."

De schriftelijke centrale examens, die op 14 mei zijn begonnen, duren tot en met 29 mei. Examenstress dus! Tegelijkertijd wil je natuurlijk wel naar Opwekking (en de EO-Jongerendag). Het programmateam van het tienerterrein bedacht hiervoor een oplossing: studeren voor je examens op het terrein van Opwekking. Zo hoeven studenten niets te missen van het tienerprogramma en kunnen ze ook ruimte maken om nog een laatste studiespurt te doen.

Lees het interview met Opwekking bij onze collega's van Visie.

BEAM is op Opwekking 2018, kom jij ook langs en wil je op de hoogte blijven? WhatsApp dan OPWEKKING AAN naar 06-83673700!

Examens leren bij Opwekking

Lees meer

Volg ons