Fashion op EO-Jongerendag 2018
26 mei 2018

Fashion @ EO-Jongerendag 2018

Op de ochtend van de EO-Jongerendag staan 10.000’en jongeren voor hun kledingkast te dubben: wat trek ik aan? Met welke outfit word ik gespot door camera’s, artiesten, leuke jongens of knappe meiden? BEAM houdt EOJD-bezoekers staande, laat ze poseren en vraagt naar het verhaal achter hun outfits. #eojd #ootd

Laura & Helma

Outfits van Laura en Helma

Laura en Helma wisselen een aantal keer van plaats, wat is wiens beste kant? Voor de buitenwereld lijken de dames als twee(ling) druppels water op elkaar, maar er zijn verschillen genoeg. Bijvoorbeeld hun outfits. Laura: “Ik hoefde vanmorgen niet lang na te denken over wat ik aan zou trekken. Ik zag deze jumpsuit en dacht: dit wordt ‘m!” Op de vraag of Laura misschien boys hoopt te scoren in deze outfit, reageert ze geheimzinnig: “Misschien...” :)

Nout(fit)

Outfit van Nout

Nout loopt samen met een vriendin in het Arnhemse zonnetje. De roze zonnebril die op zijn neus staat heeft hij van haar gejat. Zijn gebloemde blouse staat open op standje ‘warm-weer’. “Zo kan de wind er lekker doorheen wapperen,” legt hij uit. “Dit is de zesde EO-Jongerendag voor mij. Nu genieten we nog even van de gezelligheid buiten en straks gaan we helemaal los bij for KING & COUNTRY!”

Ilse

Outfit van Ilse

Ilse heeft voor de gelegenheid een geelgestreepte jumpsuit aangetrokken. Ook durfde ze het aan om met witte Nikes het GelreDome te betreden. Over haar outfit zegt ze: “Ik dacht: dit is weer eens wat anders! Ik heb de jumpsuit nog niet zo lang. Daardoor is het nu wel één van m’n favoriete kledingstukken.” Ilse is dit jaar voor de tweede keer op de EOJD. Waar ze het meest naar uitkijkt? “De gezelligheid met mijn vrienden.” Dat moet wel lukken met zo’n zomerse look!

Jasper

Outfit van Jasper

Jasper heeft zijn outfit ook aangepast op het weerbericht. “Bij warm weer hijs ik mezelf direct in een korte broek en een hempie. En verder: hoed op en gaan.” De blauwe ukelele – die hij van een vriendin jatte - maakt zijn voorkomen nóg kleurrijker. Jasper viert dit jaar zijn 5e EOJD-jubileum en deelt dit met een grote groep vrienden. “Een deel van de groep is nu bij The Drop van LZ7, maar wij maken hier onze eigen muziek.” ’s Avonds is Jasper wel weer in het stadion te vinden: hij is namelijk groot fan van for KING & COUNTRY!  

Nunyat

Outfit van Nunyat

Nunyat huppelde één keer eerder rond op de EO-Jongerendag. Tot nu toe heeft ze het erg naar haar zin. Haar glimlach en vrolijk gekleurde outfit matchen goed bij elkaar. Toch heeft ze er niet lang over na hoeven denken: “Ik trek altijd maar gewoon wat aan, zo ook vandaag!” Om haar middel is de nieuwste BEAM-jacket geknoopt. “Voor nu is hij nog een beetje te warm, maar leuk is ‘ie zeker!”

Fotografie: Yentl Slik

Lees meer

Volg ons