Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 mei 2018

7x jongeren die lopen op het water

Lopen op het water is doodeng, het lijkt onmogelijk en de kans dat je op je bek gaat is ontzettend groot. Deze 7 jongeren vertellen over het moment dat ze TOCH besloten de boot uit te stappen en het water op te gaan.

1. Elke keer als ik mijn mond opentrek

2. Hij laat zien dat ik het kan

3. Aanbiddingsleider zijn

4. More than a friend

5. Contact zoeken met God

6. ALLEEN naar de EO-Jongerendag

7. Littekens laten zien

Wat is jouw Walk On Water moment? Beleef de EO-Jongerendag met het thema, je raadt het niet, Walk On Water op 26 mei in het GelreDome. HIER scoor je tickets.

Volg ons