14 april 2018

Zo ziet de EO-Jongerendag er door jullie ogen uit!

Het is aftellen tot de EOJD 2018. In de tussentijd genieten we – in voorbereiding op het spektakel van dit jaar – nog even na van vorig jaar. Jullie maakten leuke, sfeervolle en grappige vlogs. De leukste hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lola Lotte maakt zich in eerste instantie vooral zorgen om haar slechte voorbereiding. “Het schijnt dat het 28 graden wordt en ik heb een lange broek aan. Escalatie!”, vertelt ze op de heenweg in de bus. Dat mag de pret niet drukken, blijkt uit deze video. Ennuh… zien we Kevin daar nou door de lucht vliegen?

Anna had het reuze naar haar zin. “Shoutout naar alle gezellige mensen in de trein en tijdens de EOJD. Het was top!”, schrijft ze onder haar video.

Bij Gideon en zijn vrienden zit de sfeer er in de auto al goed in. “We gaan gewoon lekker met zijn allen God grootmaken. Amen, amen!”, roept de enthousiaste vlogger als hij het Gelredome binnenstapt.

Esmee heeft het bloedheet, maar dat weerhoudt haar er niet van om lekker mee te dansen en te springen. Volg haar EOJD-avontuur van het moment dat ze wakker wordt tot dat ze weeruitgeput haar bed in duikt.

Oké, eentje nog. Om het af te leren. Frederik maakte een Engelstalig vlogje zodat ze ook over grens kunnen zien wat een vet feestje DE EOJD is. Hij noemde zijn video dan ook ‘A big party with these crazy people.’

Ben je ook superexcited maar heb je nog geen kaartje? Geen probleem. Scoor ‘m hierrr!

Lees meer

Volg ons