13 april 2018

NEW MUSIC: Guvna B dropt single 'Dun All The Hype'

Nieuwe muziek op Spotify! We hebben het beste voor je op een rijtje gezet. Wil je op de hoogte blijven van ALLE nieuwe muziek? Volg EOBEAM dan op Spotify!

Dun All The Hype - Guvna B

26 mei staat hij (samen met worshipleider Matt Redman) op het EO-Jongerendag podium, nu dropt hij een hele lekkere single. We hebben het over niemand anders dan Engelse rapper Guvna B. "Ik wil positiviteit brengen via muziek. Ik hoop dat mensen het beste uit zichzelf en het leven halen." 

Steffany Gretzinger - Blackout

YES EEN HEEL NIEUW ALBUM VAN STEFFANY GRETZINGER. Ken je haar nog niet? Oke. Niet erg, maar ga dan wel nu luisteren. Steffany is deel van de 'Bethel Music familie' maar schrijft ook eigen muziek. Deze muziek is heel anders dan die van Bethel Music. Het is 4 jaar geleden dat ze een eigen album op de markt bracht en het is super interessant om te horen hoe haar eigen muziekstijl ontwikkeld is. Enjoy! 

Pray it up - Joel Vaughn

Wil jij vrolijkheid? Luister deze single. Op zijn 7e begon Joel te zingen in zijn kerk en daar is hij nooit meer mee gestopt. Zijn vorige album 'Kinetic' scoorde goed in de christelijke scene. 'Pray it up' is de eerste single van zijn vijfde studioalbum, de publicatiedatum is nog niet bekend.

Lees meer

Volg ons