Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
26 april 2018

LACHEN: Koningsdag memes

Het is weer zover! Met z'n allen voor de televisie om te kijken welke jurk Maxima dit jaar aan heeft en even checken of Alexia intussen ook een beugel heeft. We houden van onze koninklijke familie, maar we houden ook van memes, dus dit is een mooie combinatie.

1. Elk jaar weer, vet zielig

2. WILLY, DIE KAR STAAT TE WACHTEN!

3. Best of both worlds

4. Koning Willem-Alexander dabt

5. Woordgrapje

6. OEPS

7. Klaar mee gewoon

8. Ga gewoon naar huis dan Amalia, haha

FIJNE KONINGSDAG! Volg je ons al op Instagram (EOBEAM)? Daar doen we heel hard ons best om grappig te zijn! 

Lees meer

Volg ons