Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
19 april 2018

Behaal samen met je vrienden en Joram je eigen wereldrecord!

Heb jij altijd al eens de meeste watermeloenen kapot willen slaan met je hoofd, het langst je adem in willen houden in een bak met vla of de hoogste berg op willen fietsen met een eenwieler? Joram gaat je helpen!

In samenwerking met 3fm nodigt hij jou en je vrienden, familie of je buurvouw uit om je op te geven voor Joram’s Book of Records. Zo zet je dus je persoonlijke wereldrecord neer én heb je een supervette dag! Benieuwd hoe het werkt? Joram vertelt het je hier!

Lees meer

Volg ons