Arie Boomsma terug bij de Evangelische Omroep EO
26 april 2018

Arie Boomsma terug bij de EO met jongerenprogramma

Arie Boomsma was gisteravond te gast bij RTL Late Night om te praten over het tienjarig bestaan van tijdschrift L’HOMO. Arie werkte toen mee aan een fotoshoot. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat hij kon vertrekken bij de EO. Dit vertrek leverde veel media-aandacht op. Nu komt Boomsma terug om jongeren in de knel te helpen!

Arie Boomsma en jongeren

De EO en Arie Boomsma willen jongeren in de knel, vaak op zoek naar identiteit en erkenning, een platform bieden. In een hernieuwde samenwerking willen ze daar een nieuwe invulling aan gaan geven. “We zijn allebei ouder en wijzer geworden, en kijken met een positief gevoel zowel terug als vooruit”. Dit stellen de EO en Boomsma in een gezamenlijke reactie.

Lees meer bij onze collega's van Visie

Arie Boomsma over zijn terugkeer

Lees meer

Volg ons