6 april 2018

7 lifehacks voor extreem luie studenten

Als je uit school komt ga je een uitgebreide, voedzame maaltijd klaarmaken, je kamer opruimen en breng je nog even een bezoekje aan de sportschool. NOT! Wat je wel gaat doen: een pizza opwarmen, een powernap van twintig minuten inlassen (die uitdraait op een ‘dutje’ van twee uur) en de rest van de avond Netflixen, #studentenleven! Ook wij houden wel van het luie leven, dus hebben we de handigste lazy lifehacks voor studenten op en rij gezet.

1. Gebruik vershoudfolie voor borden en kommetjes

Luie studenten lifehacks

Afwassen, wat is dat? Een stukje vershoudfolie doet wonderen. Gewoon even om je bord heen wikkelen als je gaat eten. Kun je het daarna zo weer weggooien.

2. Ontbijten uit een mok

Vind je zelfs een ei bakken nog teveel moeite? Doe een beetje boter, een scheutje melk en twee eieren in een mok. Even doorroeren en 45 seconden in de magnetron: voíla, scrambled eggs!

3. Combineer zoveel mogelijk taken in de ochtend

Zo lang mogelijk blijven liggen is toch gewoon een levensdoel? Je ontbijt en make-up kunnen in de trein (mannen hebben nóg meer geluk). Als je de avond ervoor je kleren klaarlegt en je je ontbijt al hebt voorbereid, kun je je nog een keer of tien omdraaien.

4. Strijken? No thanks!

Ziet dat shirt voor morgen eruit als een verkreukeld papiertje? Easy fix: gewoon even in de badkamer hangen als je gaat douchen, is het net alsof je moeder hem gestreken heeft.

5. Keukenrol om je biertjes

Ben je weer vergeten om het drinken koud te leggen? Maak een keukenrolpapiertje nat en wikkel dit om je flessen, een paar minuutjes in de koelkast en je gasten hebben weer koude drankjes.

Lifehacks voor luie studenten

6. Fake it till you make it

Hoe kun je nou 5000 woorden verzinnen over een of ander saai onderwerp? Onmogelijk. Type onderaan je verslag gewoon een stukje onzin in het wit, zodat niemand het kan zien. Opgelost! (Wel een beetje oppassen natuurlijk, want stiekem is het gewoon fraude, oeps)

7. Makkelijke maaltijd

Kies je favoriete gerecht en maak dat voor een man of tien. Even invriezen en klaar! Nu kun je er meteen een week van eten.

Lui zijn is af en toe gewoon het beste in de wereld. Zelfs in de bijbel komen een paar enorme luilakken voorbij. Lees hier over wie het precies gaat!

Lees meer

Volg ons