Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
pasen kerk
28 maart 2018

Wat zeg je tegen iemand die twee keer per jaar naar de kerk gaat?

Dit weekend is het Pasen! Vaak stroomt de kerk tijdens feestdagen als Pasen en Kerst over omdat er veel mensen zijn die alleen tijdens deze twee feestdagen naar de kerk gaan. Wat moet je dan eigenlijk zeggen?

1. Ik vraag alvast even of je mee wil doen met het kerststuk in december?

pasen kerst kerk

2. Wist je dat drie keer scheepsrecht is?

drie keer scheepsrecht pasen

3. De Heer is waarlijk opgestaan, u ook zie ik?

pasen opgestaan

4. Wat leuk om jullie weer te zien!

hallo pasen kerk

5. Het is hier iedere zondag feest hoor!

pasen feest zondag

Lees meer

Volg ons