9 maart 2018

NEW MUSIC: Het beste voor jou op een rij!

Het is weer vrijdag, dat betekent nieuwe muziek op Spotify! Vandaag lichten we 5 totaal verschillende christelijke artiesten voor je uit: Jordan Feliz, MercyMe, Marshall Marshall, Israel Houghton en rapper Lawren. Geniet!

Count That High - Jordan Feliz

Van optreden in een parkeergarage naar zalen met duizenden fans, Jordan Feliz weet niet wat hem de laatste jaren overkomt. Hij mocht mee op tour met grote namen zoals For KING & COUNTRY, Michael W. Smith en Matthew West. Nu is het wachten op zijn nieuwe album: FUTURE. Deze single geeft je een voorproefje, het hele album is vanaf 23 maart te beluisteren op Spotify.

I Can Only Imagine - The Very Best Of MercyMe

De grote christelijke band MercyMe geeft jou op Spotify een cadeautje: een verzameling van hun beste muziek samengebracht op een nieuw album. De band zag de afgelopen jaren 28 keer één van hun nummers verschijnen in de radiohitlijsten, met als hoogtepunt natuurlijk I Can Only Imagine (waar binnenkort een film over uitkomt.) Heerlijk om dit album aan te zetten en onbewust gewoon een heel aantal nummers mee te kunnen zingen.

Sunset Sunrise - Marshall Marshall

Een vrouw, een man en een computer. Voeg dat samen en je hebt Marshall Marshall, een christelijke band die elektronische muziek maakt. Het doel? Positiviteit en hoop verspreiden. Ze timmeren hard aan de weg, want nog geen jaar terug brachten ze hun album Lost // Found nog uit en nu, in maart 2018, WEER een album. Luister hier Sunset Sunrise. 

Reckless Love - Israel Houghton

De eigenzinnige worshipleader en producer Israel Houghton dropt vanuit het niets een nieuwe single! Reckless Love is een heerlijke, elektronische worshiptrack waar Gods liefde centraal staat. 

Get Your Change - Lawren

Lawren groeide op in Florida en raakte betrokken bij een bende. Zijn leven was een rotzooi. God greep hem, juist in deze duistere periode. Nu is hij christen en maakt hij muziek voor de mensen die hoop nodig hebben.

Lees meer

Volg ons