23 maart 2018

NEW MUSIC: Dit wil je niet missen!

Nieuwe muziek op Spotify! We hebben het beste voor je op een rijtje gezet. Wil je op de hoogte blijven van ALLE nieuwe muziek? Volg EOBEAM dan op Spotify!

FUTURE - Jordan Feliz

Van optreden in een parkeergarage naar zalen met duizenden fans, Jordan Feliz weet niet wat hem de laatste jaren overkomt. Hij mocht mee op tour met grote namen zoals For KING & COUNTRY, Michael W. Smith en Matthew West. Hier is dan eindelijk zijn nieuwe album: FUTURE. Heerlijke energie, sterke teksten en een gigantisch goede band. GENIETEN!

Focus On Me - Hyper Fenton

Seth Jacob Fenton houdt van acteren en zingen. Op de basisschool en middelbare school speelde hij in elk schooltoneelstuk en in alle musicals, als hij niet geschorst was tenminste, want hij was nogal energiek en irritant (zegt hij zelf). Twee jaar geleden werd Seth vanuit het niets benaderd door de producer Moflo Music. Na twee weken samenwerken, lag er een album met 22(!) nieuwe nummers. Over je vele energie goed gebruiken gesproken! 'Focus On Me' is zijn nieuwste single en wij vinden hem wel lekker klinken. Jij?

Sanctuary - Welshly Arms

Vorig jaar kwamen ze opeens vanuit het niets: Welshly Arms. Je kent ze wel van hun breakout single 'Legendary'. Uitgesproken christelijk zijn ze niet, maar je hoort wel degelijk gospel invloeden terug, zo ook in de single 'Sanctuary'. We hopen op nog meer gospel, want dit smaakt naar meer. 

Lees meer

Volg ons