29 maart 2018

Jouw verhaal op het podium van de EO-Jongerendag?

Het thema van de EO-Jongerendag 2018 is Walk on Water. ‘Petrus stapte uit de boot en liep over water naar Jezus toe’, staat in Mattheüs 14. Sta jij op het punt om uit de boot te stappen of loop je al over water? Vertel jouw Walk On Water verhaal op het podium van de EO-Jongerendag!

Op de EO-Jongerendag vertellen we graag echte verhalen. Jullie verhalen! Misschien moet je wel een belangrijke keuze maken over bijvoorbeeld je school of je studie. Sta je op het punt om iemand te vergeven. Doe je iets waarvan je nooit had verwacht dat je het zou kunnen. Of heb je de keuze gemaakt om echt de controle uit handen te geven aan Jezus. Durf je, wat je omstandigheden ook zijn, te vertrouwen op Hem.

Ben je tussen de 14 en 22 jaar en wil jij jouw Walk On Water verhaal op het podium van de EO-Jongerendag? Of ken je iemand die een tof en inspirerend verhaal heeft, dat past bij het thema van de EO-Jongerendag 2018?

Stap die boot uit!

Mail dan uiterlijk woensdag 4 april naar beamevents@eo.nl o.v.v. Getuigenis 2018

  • … jouw naam, leeftijd, telefoonnummer en een foto
  • … jouw walk on water moment (die al is geweest of nog moet komen)
  • … hoe je Jezus hierbij wel of niet hebt ervaren

Op de EO-Jongerendag horen we echte verhalen van echte mensen. Annelies, Jill en Jacob vertelden vorig jaar hun getuigenis met het thema "Fear Not!" Bekijk de video’s hier!

Lees meer

Volg ons