Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
myra kwam tot geloof door The Passion paasverhaal
29 maart 2018

"Ik kwam tot geloof door The Passion"

Myra van Bladel keek in 2015 zoals elk jaar naar The Passion. Deze keer raakte het verhaal haar zo intens, dat ze wist: "God bestaat en hier moet ik verder mee."

"Het Paasverhaal bleek groter dan ikzelf"

“Ik heb tranen gelaten, tijdens die aflevering drie jaar geleden," vertelt Myra. "Toen ik de uitzending de volgende dag nog een keer bekeek, kwamen de tranen opnieuw en mijn hart bonsde. Het gekke was dat het precies dezelfde elementen waren die me raakten: de verdeeldheid onder de vrienden van Jezus, de veroordeling door Pilatus en het lied van Jim de Groot: Open je ogen voor mij. The Passion was niet zomaar een verhaal, maar werd een intens verhaal van pijn en verlorenheid, maar ook van oprechtheid en liefde. Bovendien, het ging over mij. Ik kon me zo identificeren met Jezus en herkende zo veel momenten uit mijn eigen leven. Toen wist ik: God bestaat. Ik wist alleen nog niet hoe.”

Lees het hele interview met Myra bij onze collega's van Visie!

Lees meer

Volg ons