Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

EO BEAM

Denkstof #03 - Wij zijn beschadigd
17 februari 2018

Wij zijn beschadigd | Denkstof #03

"Jij en ik zijn beschadigd door dingen die gebeuren in je leven", zegt Reinier Sonneveld. "Het meeste vergeet je natuurlijk. Zand erover, klaar. Maar sommige dingen blijven doorzeuren. En wat doe je daarmee?" Denkstof is een serie unieke en inspirerende video's vol bezinning en geloofsvragen. In deze aflevering gaat het over dat vergeving niet je verleden verandert, maar je toekomst opent.

De derde aflevering van Denkstof gaat over vergeving van mensen die hebben te maken met pijnlijke gebeurtenissen: "Relativeren van gebeurtenissen is niet altijd fair. Praat het niet goed. Het was niet goed. Het raakte je. Het deed pijn. En het blijft. Dit ga je niet vergeten."

Bijbelteksten: 

-‘Vergeef anderen’ – Lucas 6:36-38; Lucas 17:3-6
-Jezus vergeeft – Lucas 5:17-26; Lucas 23:33-35

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden