8 februari 2018

VET: Theatershow over de Bijbel in Dolfinarium!!

Hoe die dolfijnen het gaan doen weten we het niet, maar op de avonden van 23 en 24 maart 2018 spelen ze het hele verhaal van de Bijbel (van schepping tot victorie) na in de Koepelhal van het Dolfinarium. Dit doen ze gelukkig met wat menselijke hulp van verschillende christelijke artiesten (zoals Pearl Jozefzoon en Ralph van Manen), dansers en acteurs. Het theaterstuk heet 'Victory' en is een initiatief van Petrakerk Harderwijk, ondersteund door verschillende kerken en christelijke organisaties uit de regio.

Er wordt tijdens de avondvullende voorstelling Nederlandse muziek gespeeld (Sela, Opwekking) gecombineerd met hedendaagse popmuziek. Een soort The Passion met dolfijnen dus, super bijzonder! Voor meer informatie en tickets kun je deze website bezoeken. 

Lees meer

Volg ons