6 februari 2018

KEN JE DEZE NOG: De Fabeltjeskrant

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. Van zingen met Elly en Rikkert tot de pepermuntrollen uit elkaar scheuren in de kerk: alles komt voorbij. Ken jij meneer de Uil nog?

“Oogjes dicht en snaveltjes toe”. We groeiden op met Meneer de Uil. Er werden tussen 1968 en 1992 meer dan duizend(!) afleveringen gemaakt die eindeloos werden herhaald voor alle kijkbuiskindertjes. De Fabeltjeskrant was erg populair. Minstens een miljoen mensen zagen Meneer de Uil elke dag het nieuws uit het dierenbos voorlezen. 

De Fabeltjeskrant is verdwenen van de buis, maar we kunnen in 2020 nieuwe afleveringen verwachten: in 3D!

Lees meer

Volg ons