Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
28 februari 2018

Huilen op de radio: "Ik voel me gewoon klote"

Q-Music dj Stephan Bouwman luchtte vandaag - hoorbaar emotioneel - zijn hart tijdens zijn radioshow: "Ik heb beloofd altijd eerlijk te zijn, dus dat ga ik ook doen. Het gaat niet goed met mij. Ik voel me dagelijks enorm alleen. Ik heb een stemmetje in mijn hoofd, als ik 's ochtends in de spiegel kijk, zegt hij hoe lelijk ik ben. Als ik iets doe, vindt hij dat heel slecht. Er rust hier zo'n taboe op. Er moeten mensen opstaan die hier wél over praten."

Lees meer

Volg ons