Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
23 februari 2018

Deze christelijke kinderliedjes zing jij keihard mee

Lees je bijbel, bid elke dag, als je groeien wil... Je was al aan het zingen toch? En de handbeweging maakte je stiekem ook al. We hebben je wel door! Vroeger, toen jij nog heeeel klein was waren bijbelboeken soms wat te moeilijk. Gelukkig waren er helden die de verhalen uitlegden op de beste manier ooit: ZINGEND! En je kent al die liedjes nog helemaal uit je hoofd!

Van je krrr, krrr, krrr!!

Diep, diep, diep als de zee

De beat in 'ken je dit verhaal' was ├ęcht lekker

EEN RIVIER VOL VAN VREDE!!

Dit liedje was keigoed voor je zelfvertrouwen

Het lievelingsliedje van Joram (KIJK HIER)

Je liet je heupen wiegen tijdens dit kekke liedje

Het liedje dat je moeder zong voor het slapen gaan

Je leerde Engels, Duits, Frans en zelfs soms een beetje Fries van dit liedje

David en zijn slinger mogen natuurlijk niet ontbreken

Dit liedje was zo hoog dat je eerst stemoefeningen moest doen

Nog steeds een lekker liedje dit

Djenzen met 'dit is de dag'

God blies met Zijn wind (pakt een paraplu om jezelf te beschermen voor de spetters)

En?? Hoeveel ken jij er nog?? Of zijn we nog eentje vergeten die er absoluut bij moet? Vertel het ons! Je kuns met ons appen (0683673700) en dan kunnen we heerlijk bakelijen over vroeger. Want vroeger was alles beter toch?

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden