8 februari 2018

BEAM Magazine: alles over BODY!

Jawel lieve mensen, het nieuwe BEAM Magazine is uit en ligt vandaag bij jou op de mat! Je leest alles over BODY: van anabolen, opgespoten lippen en sportverslaafden tot jongeren die 'anders' zijn en schijt hebben aan het schoonheidsideaal. Laat je inspireren, lach je de blubber, laat een paar traantjes, geef het door.

In dit BEAM Magzine lees je onder andere:

'Ze vonden me eng'

Wat als je nou niet voldoet aan het schoonheidsideaal/ NOU EN! Voor deze vijf jongeren die er 'anders' uitzien is dat ideaal hun laatste zorg. Daarom staan ze voor onze camera om te laten zien wat echte schoonheid inhoudt. 

Geld verdienen met je lichaam

Van chiropractor Lobke (23) die wel eens in ongemakkelijke situaties terechtkomt (klanten die scheten laten) tot proefmedicijnslikker Mart (22) die drie weken lang medicijnen tegen taaislijmziekte slikte en daar 3000 euro mee verdiende. 

Verliefd op je gymleraar

Valery (20) werd verliefd op haar gymleraar Chris (23). Do we need to say more? Een liefdesverhaal om bij weg te dromen. 

#appongeluk

Tommy-Boy keek op zijn telefoon toen hij de weg overstak en heeft die auto van links nooit aan zien komen. Even later overleed hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Zijn vader doet er nu alles aan om te voorkomen dat er meer #appongelukken gebeuren. 

Gratis proefnummer?

Krijg jij BEAM magazine niet in huis? Vraag vrijblijvend een gratis proefexemplaar aan
Of word supporter en ontvang een tof welkomstcadeau. LEUK!

Lees meer

Volg ons