10 januari 2018

Zoontje van Luke heeft zware schedeloperatie gehad...

Het zoontje van Luke Smallbone, een van de zangers van for KING & COUNTRY, heeft gisteren een zware schedeloperatie gehad. 12 uur voor de operatie zette Luke een schattige foto van hem en zijn zoontje op Instagram: "Ik zou het prachtig vinden als jullie voor hem willen bidden. Ik zit hier te wachten op de operatie en had niet gedacht dat ik zoveel zou voelen, maar toch doe ik dat. Ik zou willen dat hij niet zoveel fysieke pijn zou moeten verdragen, maar het feit dat hij nu beter wordt is een gift van God."

Een dag later plaatste Luke een foto van het kleine mannetje, helemaal in verband gewikkeld en in een groot ziekenhuisbed met het nieuws: "Onze lieve Leo is uit de operatiekamer en alles is beter gegaan dan verwacht! Hij zal nog ongeveer een week in het ziekenhuis liggen, maar we zijn zo trots op onze kampioen. Bedankt voor jullie gebeden." 

Lees meer

Volg ons