23 januari 2018

Zo scoor jij de beste plekken tijdens de EO-Jongerendag!

Al maanden kijk jij uit naar die ene dag. Eindelijk ga je For King & Country (weer) zien, genieten van BEAM-worshipband en you’re ready to get inspired by de tofste sprekers. In je agenda is 26 mei versierd met tekeningetjes en staat er in blokletters: ‘EO-Jongerendag’. Het enige waar je je zorgen om maakt zijn de plekken.. Wat als je straks helemaal niks kunt zien?

Early Birds

Wij hebben een toffe vroegboekactie voor je bedacht. Als jij VOOR 4 FEBRUARI je ticket reserveert, maak je kans op 1 van de 400 ‘early bird tickets’. Hiermee mag jij – samen met je vriend of vriendin – eerder dan de rest het stadion in en scoor je dus de allerbeste plek voor het podium. Wil jij dit? Boek dan zo snel mogelijk jouw tickets en wie weet zien we jou helemaal vooraan. Dat is nog niet alles, je ontvangt ook een te gekke BEAM-goodiebag, met alles wat je nodig hebt voor een ultieme dag in het GelreDome.

Scoor jij een Early Birds Ticket?

De winnaars krijgen vanzelf bericht na 4 februari. GEFELICITEERD!

Lees meer

Volg ons