Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 januari 2018

ZIEN: Het verhaal van Huub brengt iedereen in tranen

In het nieuwe EO-programma Van Harte worden bijzondere (feest)verhalen uitgelicht. In de aflevering van woensdag vertelt Huub zijn emotionele levensverhaal. Een dag voor zijn bruiloft wordt zijn aanstaande aangereden en overlijdt... Huub is dan 21 jaar. Omdat hij en zijn verloofde hebben afgesproken om tegelijkertijd het leven uit te stappen, overgiet hij zichzelf met 12(!) flessen spiritus en steekt zichzelf in brand. Hij overleeft deze zelfmoordpoging, maar verliest wel zijn beide benen. In de kerk hervindt hij zijn geluk. "Mijn kerk geeft mij power, ik kan weer genieten van het leven." #kippenvel

Lees meer

Volg ons