24 januari 2018

Win tickets voor première EO film GET LOST!

GET LOST! Zo heet de nieuwe film over liefde, volwassen worden en backpacken van de EO. Op maandagavond 5 februari gaat deze film in première en BEAM mag 2 x 2 kaarten weggeven! Rode lopers, aanwezigheid van de filmmakers en een borrel, daar wil (en kan) je bij zijn!

De Film

Chaotische Fem (Anna Raadsveld) krijgt een vaste baan aangeboden en wordt door haar jeugdliefde Yorrick (Willem Voogd) ten huwelijk gevraagd. Fem, die nog helemaal niet toe is aan zo’n volwassen leven, boekt als reactie in paniek een ticket naar India. Als ze op het vliegveld toch minder avontuurlijk blijkt dan gehoopt, duikt ze onder in de backpackers scene van haar eigen stad Amsterdam. Hoe raakt ze uit deze krankzinnige leugen?

Wat moet je doen?

De première start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in het Vue in Hilversum en aansluitend is er een borrel in de foyer van het theater. Dresscode: Feestelijk. Stuur voor komende maandag 29 januari 12.00 uur een mail naar beamredactie@eo.nl waarin je uitlegt waarom jij graag naar de première wil. Misschien nodigen we je dan wel uit!

Lees meer

Volg ons