Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
30 januari 2018

Trouwen in een roze kerk op festival Reurpop

Op festival Reurpop in Ruurlo (Gelderland) kan je dit jaar trouwen in een roze opblaaskerk. Nee, niet voor de grap! Eigenaar Wessel Bottenberg is heel trots: "De roze kerk staat meestal op festivals met dj's en foute feesten erin, maar trouwen is natuurlijk geweldig. Toen ik hem kocht zei ik: ik ga er ooit zelf in trouwen. Dat is nog niet het geval, ik wacht nog heel even. Maar ik vind het geweldig dat het er echt voor gebruikt wordt!" Wie wil dit ook?

Lees meer

Volg ons